Together, we will realise an amazing renovation and remodelling project on the Costa Blanca North!

Choose our quality, reliability and personal service.

Renovation and Conversions

With our team of Experts, we offer a wide range of services, including complete structure renovations or a smaller , partial renovation. Of both interior and exterior spaces, bathroom and kitchen renovations, plumbing, flooring, outdoor installations and more.... buiteninstallaties en meer. 

badkamer flagstones ibiza style

General process

Transparantie

Ons deskundig team voert de werkzaamheden uit binnen de geldende wet- en regelgeving. Wij staan bekend om onze uitgebreide dienstverlening, waarbij we luisteren naar uw persoonlijke wensen, voor, tijdens en na de uitvoering van de werkzaamheden. 

Pergola-buitenkeuken-ibizabank

Organiseren

ERvaringen

Met het volste vertrouwen kunnen we een plan uitwerken met behulp van een deskundige architect, vergunningen aanvragen en alle benodigde planningen opstellen. Daarnaast kunnen we het budget nauwgezet afstemmen om ervoor te zorgen dat het project soepel verloopt.

zwembad-bouwen-spanje.jpg

Werkomgeving

Succes

“We werken in Costa Blanca Noord en bieden deskundige ondersteuning in Moraira, Benissa, Jávea, Dénia, Jalon en Orba. Jouw droompand is onze hoogste prioriteit. We helpen jouw project op tijd en binnen budget te realiseren. Laten we samenwerken en jouw verwachtingen overtreffen!”

Recente Projecten

2022

badkamer ibiza style

Our clients talking

Het team van Werner is fantastisch om mee samen te werken! Met hun onwankelbare toewijding aan integriteit en respect voor hun klanten, hoef je je geen zorgen te maken. Hun team groeit zelfs met hun klanten, om ervoor te zorgen dat jouw behoeften altijd worden vervuld. Je kunt vol vertrouwen samenwerken met hen, wetende dat jouw tevredenheid gegarandeerd is.

costahome top services terrassen en tuin onderhoud
Bill & Sue Crawford

Pedreguer

Wij kunnen alleen maar laten weten aan mensen die nog een goed bedrijf zoeken. Werner en zijn team zijn vastberaden om de beste aanpak te vinden. Dus twijfel niet! Je kunt erop vertrouwen dat je in goede handen bent. De klus zal met vertrouwen en efficiëntie worden uitgevoerd.

tuinafscheiding costa home top services denia
Terry & Karen Mouter

Dénia - Marquesa

I can say about Costa-home service that it is a reliable, discreet and a very good working company and would definitely recommend it to you.

Villa Mariposa Denia

La Xara/Denia

Ik heb het geluk gehad om Marianne en Werner te leren kennen sinds de oprichting van hun bedrijf, en ik heb altijd hun opmerkelijke hulp en professionaliteit gewaardeerd. Hun uitstekende service is het navolgen waard, omdat ze hun klanten proberen te ontmoeten aan verschillende behoeften. Ik zou ze sterk aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar eersteklas service en expertise."

costahome top services betegelen terras denia
John & Vivian Beston

Dénia

Good service is wanted!

Because deep down, don't we both want only the very best?

💬 Uw vraag